Vi kan bl.a. hjælpe med...

Tilladelser

At indhente relevante tilladelser. Indsigt i den lovgivning, der påvirker dit event.
Udarbejdelse af sikkerhedsplan.

Koordinering

Koordinering af dit event.
Generel afvikling af koncerter, festivaler samt andre events.

Ledelse

Ledelse af små og store grupper af frivillige.
Crowd safety management.

Bliv Fortrolig med reglerne

Det kan være en jungle at navigere rundt i reglerne for hvad man må, og hvad man ikke må, og mange vælger at se igennem fingrene med dem. I langt de fleste tilfælde er der heldigvis ikke noget, men den dag det gør, så er det jeres event der ender i overskrifterne, og i værste tilfælde kan det koste menneske liv.

Når man samler mange mennesker på et og samme sted, hvad enten det er 500 eller 50.000, udgør det en forhøjet sikkerhedsrisiko. Præcis hvad der får bægret til at flyde over, kan være svært at forudse, da det ofte kan skyldes mange mindre ting, der tilsammen løser katastrofen. 

Fra ide til afvikling

Vi er med igennem hele processen, og kan være din sparringspartner fra ide til afvikling. Det sikrer dig, at du tager de rigtige beslutninger fra dag et, og at du bruger den tid på det rigtige – at skabe godt event for dit publikum.

Sikker og forsvarlig afvikling

Vi har indgående kendskab til sikkerhedsplanlægning, lovgivning og ledelse af såvel store som små teams af frivillige. Kort sagt: Vi kan hjælpe jer med at sikre, at jeres event bliver afviklet på sikker og forsvarlig vis. 

Typer af events