Din sikkerhed for sikkerhed

Mere end 15 års erfaring

Hos Event Consult har vi arbejdet med afvikling af store og små events igennem mange år. Til sammen har vi mere end 15 år erfaring med sikkerhedsplanlægning, udarbejdelse af sikkerhedsplaner, ledelse af store og små teams samt afvikling af såvel festivaler som byfester og firmaevents. Vi har stået ude på kanten i de pressede situationer, og vi ved hvad der skal til, for at navigere et event sikkert i land.

Vi betragter det som vores fornemmeste opgave at sikre, at dit event bliver afviklet på sikker og forsvarlig vis. Vi tager ansvar for planlægningen, afviklingen og sikkerheden under vejs. Vi tager gerne de dumme beslutninger for dig, og er dermed din mellemmand, hvis der skulle opstå uforudsete situationer. 

Når du hyrer Event Consult som rådgiver til dit næste event, er det din garanti for at alle gældende love og regler bliver fulgt til punkt og prikke. Det er vores kvalitetsstempel og noget, der ikke er til diskussion. Det sikre dig, at netop dit event, har de bedste vilkår for at være en fantastisk oplevelse, for både gæster, og dig selv. Vi følger selvfølgelig de nyeste standarter og retningslinjer på området. 

hvad Vores kunder fortæller